Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Ray-Ban Rare Prints

Filter

Ray-ban rare prints

(1)

Ray-ban rare prints bij Mister Spex

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en modieuze bril die ontworpen is door een wereldbekende ontwerper, dan is de brillencollectie van Ray-Ban iets voor u. Het bekende merk Ray-Ban staat bekend om zijn brillen ontwerpen die zowel modieus als praktisch zijn. De glazen van de brillen beschermen uw ogen tegen UV stralen en met de sportieve monturen kunt u de coolste combinaties maken met uw kleding.

De Ray-Ban collectie bestaat uit een groot aantal zonnebrillen die voorzien zijn van unieke prints. De glazen van de brillen zijn gekleurd en hierdoor alles behalve standaard. Dit biedt u de mogelijkheid om stijlvolle combinaties te maken met uw casual kleding. De brillen zijn uitstekend te dragen in de zomertijd door de vrolijke en kleurrijke glazen van de brillen. Zowel de monturen als de glazen van de brillen zijn gemaakt van plastic. Hierdoor zijn de brillen licht en comfortabel om te dragen.

Maak een keuze uit de diverse brillen van het populaire merk Ray-Ban. Als u voor 2pm bij Mister Spex besteld dan versturen wij de bril nog dezelfde dag naar u toe. Via de webshop van Mister Spex heeft u toegang tot de uitgebreide collectie van Ray-Ban zodat u de verschillende monturen kunt vergelijken voordat u uw aankoop doet.

Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.