Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Zonnebrillen

Zonnebrillen

Favoriete compagnons tijdens zonnige momenten

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

98 249

Ralph Lauren Zonnebrillen

(29)

Ralph Lauren zonnebrillen bij Mister Spex

Een toonaangevend modemerk als Ralph Lauren heeft een naam hoog te houden als het gaat om trendy vormgeving en optimale kwaliteit op alle fronten. Het merk maakt ook een sterke collectie zonnebrillen met perfecte pasvormen en weergaloos hippe designs in populaire kleuren. De unieke styling en de goede zonwerende eigenschappen van de brillen van dit topmerk kunt u nu bewonderen bij Mister Spex, de grootste online opticien binnen Europa.

De geraffineerde designs van alle Ralph Lauren zonnebrillen maken een uitstekende match met veel modieuze kleding, schoenen en accessoires in zowel het casual als het zakelijke segment. Het lichte materiaalgebruik zorgt daarbij voor aangenaam comfort. Zo levert het merk voor iedere smaak en stijl een absoluut topmodel dat uw ogen ook nog eens meer dan goed beschermd.

Mister Spex gaat niet over één nacht eis bij het samenstellen van de collectie zonnebrillen. In de online shop vindt u uitsluitend eersteklas modellen van aansprekende designers als bijvoorbeeld Ralph Lauren. U kunt met een nieuwe 3-D techniek veel monturen online uitproberen. Ook mag u thuis 4 exemplaren 10 dagen lang gratis testen. En dan heeft u ook nog het recht om een door u gekozen model tot 30 dagen na de aanschaf kosteloos te retourneren.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.