Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Zonnebrillen

Zonnebrillen

Favoriete compagnons tijdens zonnige momenten

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

144 164

G-Star zonnebrillen bij Mister Spex

G-Star, het toonaangevende Nederlandse merk dat wereldwijd vooral bekend staat als denim merk, concentreert zich ook op zonnebrillen. De collectie zonnebrillen bestaat uit innovatieve designerbrillen en is gebaseerd op dezelfde filosofie die het merk gebruikt bij de overige productlijnen: "Just the Product".

Ieder model zonnebril is te herkennen aan de duidelijke passie van het merk voor vakmanschap en industrieel design. G-Star zonnebrillen worden ontworpen in de karakteristieke G-Star kleuren. Er wordt vooral gebruik gemaakt van klassiek zwart, bruin en grijs, maar ook goud en zilver zijn op een verfijnde manier in de collectie verwerkt.

De collectie G-Star zonnebrillen bij Mister Spex is erg divers: het merk heeft zowel dikke, opvallende plastic monturen als delicate, ingetogen metalen monturen in de collectie. Als u van strakke zonnebrillen houdt en niet van teveel kleur en prints, dan moet u zeker eens de G-Star zonnebrillen bij Mister Spex proberen.

Met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten is Mister Spex Europa's favoriete online opticien. U kunt G-Star zonnebrillen bij Mister Spex online passen met de 3D tool en als u voor 14:00 uur bestelt, dan wordt uw online aankoop nog dezelfde dag verzonden. Uw bestelling wordt snel en traceerbaar geleverd door DHL en u kunt binnen 30 dagen gratis retourneren.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.