Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Zonnebrillen

Zonnebrillen

Favoriete compagnons tijdens zonnige momenten

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

254 254

Céline Zonnebrillen

(1)

Céline zonnebrillen voor dames met flair

Céline zonnebrillen vallen op door hun grote, feminiene montuur en fijne, in het oog springende details. De brillen hebben een hoog glitter en glamour gehalte en een chique uitstraling die u de look van een echte diva geven. Fashionista's met een sterk gevoel voor mode zullen zeker hun smaak terugvinden in de uitgebreide collectie die bij Mister Spex te vinden is van deze gerenommeerde designer. Duik in het aanbod en laat u verleiden door pure vrouwelijke charme.

Elegant en vrouwelijk met Céline zonnebrillen

Houdt u ervan om super vrouwelijk voor de dag te komen en dat op een stijlvolle manier, dan zijn de Céline zonnebrillen u op het lijf geschreven. Met hun grote, opvallende montuur en tal van verfijnde details, springen ze dadelijk in het oog. Het lijkt of u zo van de catwalk gelopen komt. Er is een waaier aan kleuren te vinden binnen de collectie voor zowel de monturen als de glazen. Ook glazen met een graduele verkleuring behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor Céline zonnebrillen gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Het label durft te kiezen voor gewaagde modellen en extravagante toetsen. Felrood, een catchy motief of een glitterend strass steentje aan de zijkant van de bril zijn maar enkele van de vele opties.

Céline zonnebrillen combineren met uw garderobe

Het leuke aan Céline zonnebrillen is dat ze een echte accessoire vormen bij uw outfit die net zoveel aandacht trekt als juwelen. Heeft u een garderobe die gevuld is met exquise stofjes en fancy jurken, dan sluiten deze zonnebrillen hier perfect bij aan. Maar ook wanneer u er een sobere kledingstijl op nahoudt, zijn Céline zonnebrillen een aanrader. Zij zorgen dan voor een exclusieve toevoeging die uw outfit meer cachet geeft. Wilt u in de zomer een zonnebril met glazen op sterkte, dan is dat natuurlijk een optie bij Mister Spex. U ruilt uw standaard bril in voor een fashionable zonnebril en bent beschermt tegen de zon terwijl u er fantastisch uitziet.

Mister Spex en Céline zonnebrillen, een goeie match

Mister Spex heeft een aanbod Céline zonnebrillen om van te dromen. Van ingetogen zwart tot helblauw en allerhande leuke kleurencombinaties. U kunt op de website zoeken aan de hand van enkele criteria om zo snel de zonnebril te vinden die helemaal bij u past. Bovendien zijn er nog andere voordelen:

  • U betaalt geen verzend- of retourkosten vanaf 39 euro
  • U betaalt via een veilige en versleutelde omgeving
  • U kunt uw bril passen binnen een virtuele omgeving dankzij een handige 3D tool
  • U bent verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid
  • Behalve Céline zonnebrillen zijn er nog tal van andere gerenommeerde merken
  • Uw glazen worden op sterkte geleverd indien gewenst

Duik nu in het assortiment en laat u verleiden door de vele Céline zonnebrillen.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.