Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Dansen in de open lucht

Dansen in de open lucht

Trendy festivalzonnebrillen

Retro Rave

Sta je dit seizoen te dansen op een festival, mag een zonnebril met Lennon-look niet ontbreken. Combineer de grote ronde frames van metaal met een dromerige boho-outfit.

Meer highlights

Neon Nights

Monoshields, sterke kleuren en een opvallend XL-design: De zonnebrillen van nu zijn mooi én sportief. Het samenspel van neon- en metallic-tinten zorgt voor een bombastische festivallook.

Meer highlights

Back to the 90's

Super smalle zonnebrillen zijn een echte must-have dit festivalseizoen. De ronde, rechthoekige en cateye-vormige modellen creëren samen met versleten denim en ruitjespatronen een echt jaren negentig flair.

Meer highlights

Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.