Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Tommy Hilfiger
Amerikaanse lifestyle gecombineerd met iconische eyewear

Editorial: Tommy Hilfiger

De nieuwste brillen- en zonnebrillencollectie van Tommy Hilfiger combineert buitengewone designs met een vleug coolness en de typisch Amerikaanse stijl.

Een ronde zaak

Ronde metalen frames zijn geliefder dan ooit. Tommy Hilfiger gaat voor kleur en presenteert ze onder andere in rood en blauw. De zilver- en goudkleurige frames hebben kleine kleurspetters aan de beugeleindes.

Design in tweevoud

De dubbele brug was lange tijd de kroon op de geliefde Aviators, maar nu bewijst Tommy Hilfiger dat het designelement ook uitstekend past bij ronde of rechthoekige glazen. Ook met een vleug transparantie ziet de dubbele brug er uitstekend uit.

Zachte tinten

In de herfst mag het ook bij Tommy Hilfiger allemaal wat zachter. Als tegenhanger op het trieste grijs presenteert het modehuis brillen en zonnebrillen in zachte pasteltinten. Casual dubbele bruggen of transparante frames voegen een vleug verfijning toe.

Klassiekers uit kunststof

Voor wie houdt van klassiek, zijn de donkere frames uit kunststof een echte must. Bekende vormen zoals vierkante of panto frames bewijzen wederom een tijdloze favoriet te zijn.

Nog steeds niet het passende Tommy Hilfiger model gevonden? 

Naar de Tommy Hilfiger collectie
Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.