Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

131 212

Motorbrillen

(12)

Motorbrillen bij Mister Spex

Mister Spex is dé online opticien van Europa. In de collecties van Mister Spex vindt u een spectaculair en uitgebreid aanbod van kwaliteitsbrillen en zonnebrillen van topmerken. Zeker ook fervente motorrijders kunnen in het assortiment terecht voor een bril die uitstekende bescherming biedt tijdens aantrekkelijke tochten op de motor. Zo beschermd u uw ogen maximaal tegen de zon, insecten en andere vervelende invloeden in de buitenlucht.

Motorrijden vraagt als geen andere bezigheid om maximale bescherming van uw kwetsbare ogen. In de collecties van Mister Spex vindt u veel brillen waaraan u als motorrijder plezier zult beleven. Extra UV-bescherming, geharde glazen, gepolariseerde zonnebrillen en aangename antireflectie modellen komt u bij Mister Spex volop tegen. Daarbij is er ook nog eens veel keus uit monturen die passen bij uw wensen en eisen op modieus gebied. Trends en kleurstellingen zijn bij de brillen voor motorrijders absoluut op het niveau van alles wat op dit moment populair is bij fashionlovers.

Mister Spex biedt u met en assortiment van ruim 2000 uiteenlopende designermonturen en geweldige keuze voor een meer dan goede bril die bij u als eigentijdse motorrijder past. U mag te allen tijde rekenen op de uitstekende service, snelle levering en de klantvriendelijke voorwaarden waar Mister Spex zo goed bekend om staat.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.