Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

64 202

Golf brillen

(9)

Golf brillen bij Mister Spex

U kunt bij Mister Spex terecht voor allerlei soorten sportbrillen. Ook voor golfbrillen kunt u kiezen uit een enorme hoeveelheid kleuren en modellen. Bekijk de inspirerende collecties van de verschillende designers en maak uw keuze. U zult vast en zeker de perfecte bril voor op de golfbaan vinden.

Golf brillen bij Mister Spex voldoen aan de eisen die u er als golfspeler aan mag stellen. Om te beginnen zijn ze natuurlijk stijlvol en hebben ze een mooie, vaak opvallende vormgeving. Maar nog belangrijker: ze blijven prima op hun plek zitten terwijl u de perfecte swing maakt.

De kleur van de lenzen van de golfbril is belangrijk omdat u er ook bij extreme weersomstandigheden goed door wilt kunnen kijken. Maar de correctie die de lenzen bieden is natuurlijk ook van het grootste belang. U kijkt immers in korte tijd zowel dichtbij als ver weg.

Onder de golf brillen bij Mister Spex vindt u brillen van merken als Adidas en Oakley. Er is keuze uit super sportieve modellen en stijlvolle, modieuze modellen. Golf brillen bij Mister Spex zijn altijd van de beste kwaliteit. Zoek op designer, materiaal of model en vindt de perfecte golf bril. Maak vooral gebruik van de pasmogelijkheden op de website!

Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.