Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

1. Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Via "Nieuwsbrief" in uw klantaccount heeft u de mogelijkheid u aan te melden voor de nieuwsbrief. Met de gratis nieuwsbrief profiteert u van exclusieve voordelen en wordt u altijd op de hoogte gehouden van nieuwe acties en trends. Daarnaast organiseren we regelmatig wedstrijden en kortingsacties exclusief voor nieuwsbrief-abonnees. Laat deze voordelen niet aan u voorbijgaan. De aanmelding is uiteraard geheel kosteloos en u ontvangt eenmalig een kortingsbon van 5%!


2. Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Als u al abonnee bent, kunt u zich via uw klantaccount weer afmelden. Dit kan op ieder moment. Bovendien kunt u zich afmelden via een link die u aantreft aan het einde van iedere nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat u dan niet meer profiteert van de exclusieve voordelen voor nieuwsbriefabonnees.


Was deze informatie nuttig voor u?


Nog vragen?

Neem contact met ons op via:
service@misterspex.nl

Of via:
0800 380 06 77
Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.