Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

30 dagen geldteruggarantie

Wij garanderen een 30-daagse 'niet goed geld terug' garantie op al onze producten, incl. brillen die speciaal op uw sterkte zijn verglaasd. Mocht u met de bestelde producten niet tevreden zijn of voldoen ze niet aan uw verwachtingen, dan heeft u vanaf het moment van ontvangst van de bestelling 30 dagen de tijd om de producten gratis terug te sturen. Wij boeken het aankoopbedrag dan terug naar uw rekening. Uitgebreide informatie hierover treft u aan in onze Algemene Voorwaarden en ons herroepingsrecht.


NB: De 30-daagse geldteruggarantie geldt niet voor contactlenzen en reinigingsvloeistoffen waarvan de verzegeling is geopend (bijvoorbeeld: blisterverpakking bij contactlenzen).

Kan ik reeds verglaasde brillen/zonnebrillen retourneren?

Natuurlijk mag u ook verglaasde monturen binnen de 30-daagse geldteruggarantie-periode retourneren. Moeten de correctiewaarden worden aangepast, verglazen we de bril/zonnebril gewoon gratis opnieuw.

U maakt daarvoor gebruik van het bijgevoegde aanpassings-/retourformulier en stuurt het formulier samen met uw bestelling retour.

Downloaden doet u hier:

Aanpassings- / retourformulier voor verglaasde brillen

Aanpassings- / retourformulier voor verglaasde zonnebrillen

Tip voor multifocale brillen: De meeste mensen moeten even wennen aan hun nieuwe multifocale bril. Het kan even duren voordat het zicht optimaal is. Mocht u problemen op dat vlak hebben, neem dan alstublieft eerst contact op met onze klantenservice voordat u de multifocale bril terugstuurt.


Was deze informatie nuttig voor u?


Nog vragen?

Neem contact met ons op via:
service@misterspex.nl

Of via:
0800 380 06 77
  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.