Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

234 534
  • Porsche Design

artikelen

(92)

Porsche Design bij Mister Spex

Het Duitse merk Porsche vertegenwoordigt meer dan 70 jaar traditie. We kennen het merk uit Stuttgart-Zuffenhausen voornamelijk van de snelle en mooi gestroomlijnde auto's, maar Porsche heeft nog meer fraais te bieden. Bij de online opticien Mister Spex vindt men bijvoorbeeld de exclusieve brillen van Porsche Design. In 1974 zette Porsche de eerste stapjes in de mode en net zoals de auto's kenmerkt de mode lijn zich door luxe, kwaliteit en innovatie. De hoge normen van productie en ontwerp worden ook bij de collectie van brillen gehandhaafd.

Porsche Design is één van de 60 designers die u kunt vinden in onze online shop. Deze ontwerper heeft een collectie in subtiele kleuren. De lenzen zijn gemaakt van een onbreekbaar polycarbonaat en de frames van kunststof, titanium of metaal. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Brillen van Porsche Design bij Mister Spex zijn er als gewone bril, maar ook als zonnebril. De brillen van Porsche hebben niet alleen een uniek design, door de hoge kwaliteit hebben de brillen van Porsche Design bij Mister Spex ook een uitstekend comfort. De poten van de bril zijn vaak met rubber bekleed en de plastic neus pads bieden een perfecte pasvorm en creëren een buitengewone draag ervaring.

Porsche Design bij Mister Spex kopen biedt een aantal voordelen. Met onze virtuele 2D en 3D mogelijkheden wordt een online bril kopen een stuk makkelijker gemak en ook leuker. U kunt gelijk zien hoe de bril u staat. Wanneer u toch liever thuis de bril wilt passen, dan is dat geen enkel probleem. U kunt tot vier brillen bestellen om thuis te proberen en eventueel daarna weer kosteloos te retourneren. Service en kwaliteit staan bij Mister Spex voorop. Daarom staat onze deskundige klantenservice voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.