Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

119 119

Oxydo Merken

(1)

Oxydo bij Mister Spex

Een frisse stijl en coole kleuren en vormen. De modellen van het Italiaanse merk Oxydo zijn niet meer weg te denken van de mondiale brillenmarkt. De verschillende ontwerpen spreken zowel de jongere als oudere generatie aan. Oxydo staat voor innovatief, onconventioneel en een retro trend. De brillen en zonnebrillen benadrukken uw persoonlijkheid en beloven een comfortabele pasvorm. U vindt een ruime en diverse collectie Oxydo bij Mister Spex, de toonaangevende online opticien van Europa.

De spannende en hoogwaardige frames van de Oxydo collectie onderscheiden zich door hun uniciteit. Creatieve geesten als dj's, muzikanten, acteurs en fotografen tonen zich graag met een dergelijke Italiaanse bril of zonnebril. Het assortiment van Oxydo bij Mister Spex biedt een veelzijdige keuze aan monturen, materialen en kleuren. Elke modebewuste man of vrouw vindt zeker iets van zijn of haar gading. Er is ook een grote verscheidenheid aan lichtgewicht uniseksmodellen met aangename glazen, voor elke leeftijd en elke gelegenheid. De zonnebrillen zijn voorzien van een polarisatiefilter, dat een scherpe en reflectievrije visie geeft.

Mister Spex maakt het u gemakkelijk bij het uitzoeken van uw favoriete Oxydo bril, met een service om de uitgekozen bril of brillen virtueel te passen. U ontvangt uw bestelling binnen enkele werkdagen en mag de bril binnen 30 dagen gratis terugsturen indien deze toch niet goed past of staat. U kunt een Oxydo bij Mister Spex zorgeloos selecteren, passen, betalen en retourneren.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.