Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

99 100

Liu Jo Merken

(1)

Liu Jo bij Mister Spex

De twee Italiaanse broers Marchi hebben in 1995 hun modehuis opgericht waarbij niet alleen pret-a-porter fashion wordt ontworpen maar ook een collectie van horloges, sieraden en schoenen. In 2013 gaat het concern een samenwerking aan met Marchon Eyewear voor het ontwerpen van een collectie monturen. Liu Jo bij Mister Spex zijn in een aantal modellen beschikbaar en bezitten de typische Italiaanse styling die al sinds jaren zeer populair is bij de moderne vrouw.

Met een knipoog naar vroegere tijden zijn de monturen van Liu Jo bij Mister Spex zeker modern te noemen. De vrouw die op zoek is naar die eigen identiteit kan deze benadrukken met een montuur van de Italiaanse broers die het merk Liu Jo op de kaart hebben gezet. De brillen zijn te herkennen aan het logo op de bril en de op de naam van het modehuis die soms nadrukkelijk aanwezig is op de pootjes van het montuur. Zoals men kan verwachten is de kwaliteit van het montuur uitstekend.

Liu Jo bij Mister Spex beschikt over een virtuele mogelijkheid uw montuur te beoordelen. Mocht U bij het aanleveren niet tevreden zijn, kunt U de zending binnen 10 dagen gratis retourneren. Levering vindt plaats via DHL service.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.