Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Festival Looks
De meest geliefde zonnebrillen deze festivalzomer

Festival-looks om te zoenen

In de lente komen muziek- en modeliefhebbers samen in de woestijn van Californië om het festivalseizoen in te luiden. Met name de fashionbloggers presenteren er dé must-haves van deze zomer - zonnebrillen spelen daarbij een belangrijke rol. Dit jaar zijn erbij: Julia van jay.rox, Magdalena van Hoard of Trends en Hristina van Fleur de Mode.

Hippe harmonie

De opvallende frames zijn geïnspireerd door geometrische vormen zoals cirkels en vierkanten, maar zijn gelukkig vele malen spannender dan wiskunde. De zachte kleuren, gouden monturen en cut-outs geven de zonnebrillen een speelse edge en verlenen Magdalena's styling een elegante touch.

Meer kleur, graag!

Hristina bekent kleur en beleeft het festival door gele of violetkleurige glazen. Ze zijn dit seizoen een echte must-have en zijn verkrijgbaar in zowel krachtige als zachte tinten - graag ook met semi-transparante glazen.

Slender Sensation

Deze trend voegt een vleug jaren negentig flair toe aan de festivalmode. De smalle zonnebrillen met nieuw geïnterpreteerde cateye-vorm stelen de show en maken Julia's look helemaal af.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

89 329

Zonnebrillen

(16)
Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.