Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Contactlenzen

Filter

Purevision contactlenzen bij Mister Spex

Purevision contactlenzen worden gemaakt door het bedrijf Bausch & Lomb. Met deze lenzen ervaart u de gehele dag een helder zicht en ze zijn comfortabel om te dragen. De contactlenzen van Purevision kunt u 's nachts inhouden. Ze dienen een keer per maand vervangen te worden. Er zijn verschillende soorten Purevision contactlenzen bij Mister Spex verkrijgbaar. Ze zijn alle voorzien van speciaal AerGel materiaal, dat ervoor zorgt dat uw ogen vochtig blijven en vuil wordt afgestoten. De contactlenzen laten bovendien een natuurlijke hoeveelheid zuurstof door, zodat u geen last van witte ogen krijgt.

De Purevision contactlenzen bij Mister Spex zijn zowel geschikt voor mannen en vrouwen die bijziend of verziend zijn. De standaard maandlenzen van Purevision houden uw ogen vochtig en gezond. Daarnaast zijn er de Purevision 2 contactlenzen die een nog scherper zicht geven, vooral ook in de avondschemering en in donkere ruimtes. De Purevision Toric lenzen onderscheiden zich door de hoge zuurstofdoorlatendheid en de uitstekende vuilafstoting. Door de gebruikte AerGel technologie kunt u kleuren, bewegingen en contrasten goed waarnemen.

De Purevision contactlenzen bij Mister Spex zijn eenvoudig online te bestellen. De contactlenzen hebben een lichtblauwe tint, zodat ze altijd gemakkelijk zijn te vinden en in te doen. U bent voor Purevision contactlenzen voordelig uit bij Europa's grootste online opticien, dat inmiddels meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten aan zich heeft weten te binden.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.