Nu je favoriete leesbril vinden 

Oxysept Comfort Economy

Peroxide Systemen

 Oxysept Comfort Economy front view

Oxysept Comfort Economy Peroxide Systemen

Met het Oxysept Comfort peroxidesysteem, dat een oplossing en neutraliserende tabletten bevat, is het reinigen van zachte en silicone hydrogel lenzen heel gemakkelijk. De 3% waterstofperoxide zorgt voor een veilige desinfectie.

Oxysept Comfort van AMO bevat geen conserveermiddelen, waardoor het erg geschikt is voor gevoelige ogen en mensen met allergieën. Daarnaast doodt en voorkomt het ziektekiemen en schimmels die op de lenzen kunnen ontstaan. Bovendien bevordert het de gezondheid van de ogen met natuurlijke en onmisbare vitamine B12. Dankzij de lichtroze kleur van de bioneutrale oplossing weet je zeker dat je geen plekjes hebt gemist: dit geeft een veilig gevoel.

Na het desinfecteren en de bioneutralisatie zorgt de tablet voor aanvullende bevochtiging. De lenzen zitten daardoor lange tijd lekker.

Het Economy Pack bestaat uit 2 flessen á 300 ml Oxysept Comfort desinfectie oplossing, 1 fles á 120 ml Oxysept Comfort desinfectie oplossing, 72 neutraliserende tabletten en een anti-lek lensbakje met Gore-Tex membraan.

Let op: Spoel de lenzen af met een zoutoplossing voordat je ze indoet. De peroxide oplossing mag absoluut niet in de ogen terechtkomen.

.

Beschikbare varianten

Bezorging 2-4 dagen

Gratis bezorging v.a. € 39,00

Prijs

incl. BTW

Kosteloos € 3,90

€ 29,95

€ 41,60 per 1l

Je bespaart N/A

 

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel