Focus DAILIES Progressives

Daglenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Focus DAILIES Progressives zijn varifocale daglenzen, die bij al uw activiteiten hun meerwaarde bewijzen. Deze zachte en comfortabele lenzen met een diameter van 13,8 mm zijn bij uitstek geschikt voor ouderdomsverziendheid, zodat u zowel dichtbij als veraf goed kunt zien. De lenzen zijn zo dun, dat u bijna niet merkt dat u ze draagt.

Focus DAILIES Progressives kunnen gedurende de hele dag worden ingehouden, waarna ze worden vervangen door een nieuw paar lenzen. U hoeft dus niet in de weer met lenzenvloeistof en lenzenhouders, maar gooit ze na een dag gebruik weg. De bifocale contactlenzen van CIBA Vision hebben een hoog watergehalte (69%) en goede doorlaatbaarheid van zuurstof. Het gebruiksgemak wordt verhoogd door de lichtblauwe tint van de lenzen. De lenzen zijn verkrijgbaar in sterktes van plus 5 tot min 6.

De Focus DAILIES Progressives zijn ideale en hygiënische wegwerplenzen voor dagelijks gebruik. U bestelt deze contactlenzen bij Mister Spex voor een lage prijs. De bezorging is snel en te volgen via DHL. Indien de nieuwe lenzen niet voldoen, mag u deze binnen 30 dagen gratis retourneren. Het heeft Mister Spex als Europa's grootste op het internet aanwezige opticien al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten opgeleverd.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel