ACUVUE ADVANCE for Astigm.

2-wekelijkse lenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Acuvue Advance for Astigmatism contactlenzen zijn er voor mannen en vrouwen met een cilindrische afwijking in het oog. Ook wel astigmatisme genoemd. Deze torische lenzen van producent Johnson & Johnson kunt u maximaal twee weken dagelijks dragen. Ze zijn zodanig gevormd, dat ze op natuurlijke wijze op hun plek blijven zitten. Tijdens sporten, autorijden of werken achter de computer.

De contactlenzen Acuvue Advance for Astigmatism zijn van siliconen hydrogel en voorzien van een UV-filter. Ze bieden dus ook bescherming tegen straling van de zon. De twee-wekenlenzen corrigeren niet alleen de cilinderafwijking in uw ogen, maar ook de zichtafwijking. Ze zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in sterktes van min 6 tot 0. De diameter van de lenzen is 14,5 mm, het watergehalte bedraagt 47%. Hiermee wordt voorkomen, dat u droge ogen krijgt. Bovendien laten ze veel zuurstof door, zodat uw ogen de gehele dag kunnen ademen.

Acuvue Advance for Astigmatism contactlenzen hebben een lichtblauwe tint, wat geen effect op uw zicht heeft maar wel handig is bij het indoen en uitdoen van uw lenzen. U vindt deze originele lenzen van Johnson & Johnson in het brede assortiment van Mister Spex, de toonaangevende en voor ruim 1,5 miljoen klanten favoriete online opticien van Europa.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel