Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

239 394

Cazal bij Mister Spex

Cazal zonnebrillen spreken een duidelijke taal. De modellen zijn onderscheidend, uniek en onmiskenbaar. De grondlegger van het label medio jaren 70 van de vorige eeuw is de creatieve designer Cari Zalloni. Zijn filosofie is om zonnebrillen te ontwerpen die niet trendvolgend, maar trendsettend zijn. De ongewone ontwerpen hebben een herkenbare charismatische signatuur. De merknaam is een acroniem van de initialen van Cari Zalloni. Cazal heeft fans over de hele wereld. Het spreekt voor zich, dat een brede en veelzijdige collectie Cazal bij Mister Spex verkrijgbaar is.

Cazal is een merk zonnebrillen, dat zich toont met extravagante monturen met een verfijnde elegantie en trendy vintage stijl. De modellen Cazal bij Mister Spex hebben één ding gemeen: de kenmerkende handtekening van Cazal is vanaf ver te zien. De zonnebrillen worden door sommige liefhebbers liefdevol aangeduid als ꞌCazzyꞌ. Cazal is al tientallen jaren een statussymbool in de hiphopscène. Sommige authentieke modellen uit de jaren 80 zijn opnieuw geproduceerd, vanwege de vraag naar coole retro zonnebrillen. Cazal zonnebrillen zijn, mede doordat vele celebreties ze dragen, voor velen een cultsymbool.

Cazal is gelijk aan passie voor design. Doe inspiratie op bij de aantrekkelijke collectie Cazal bij Mister Spex. Europa's grootste online opticien heeft niet alleen een ruime keuze van dit populaire Italiaanse zonnebrillenmerk, maar ook meer dan 2.000 monturen van 60 verschillende designers. U slaagt dus altijd bij Mister Spex.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.