Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Brillen
Complete bril - inclusief kwaliteitsglazen**
Brillen

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

146 349

TITANFLEX Brillen

(64)

Titanflex brillen bij Mister Spex

Met de Titanflex brillen bij Mister Spex wordt een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan het moderne brillenaanbod. Titanflex is een label van het Duitse Eschenbach Optik, dat met meer dan 100 jaar ervaring garant staat voor kwaliteit in zowel techniek als design. De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd van de meest moderne materialen die gevat zijn in onnavolgbare ontwerpen. Kwaliteit, comfort en trendy looks maken van de Titanflex brillen bij Mister Spex op alle fronten echte eyecatchers!

De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd met een bijzondere titaniumlegering die de monturen extra sterk maakt. Na vervorming kunnen de verschillende modellen weer eenvoudig in hun oorspronkelijke vorm worden teruggebracht. Deze perfecte technische ontwikkeling laat zien dat u hier te maken heeft met een merk dat vanaf de oprichting in 1913 groot is geworden met het produceren van brillen die, binnen het segment, technisch en uiterlijk op eenzame hoogte staan.

Mister Spex is de meest toonaangevende en populairste online opticien in Europa. U mag dan ook rekenen op uitmuntende service en een zeer klantvriendelijke dienstverlening. Online én thuis mag u diverse brillen uitproberen en u behoudt tot 30 dagen na aanschaf het recht om een door u aangeschafte bril gratis te retourneren.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.