Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

69 100
  • Polaroid

Polaroid Brillen

(34)

Gun uzelf de veiligheid en het comfort van Polaroid brillen

Polaroid als brillenmerk heeft iets schitterends op de markt gebracht. Alle brillenglazen zijn zodanig gemaakt dat de schittering van het licht is weggenomen. Een Polaroid bril is er voor de weggebruiker die veilig op weg wil zijn en die zich niet wil laten hinderen door een montuur bij zijn dagelijkse bezigheden. Polaroid brillen zijn een cadeau aan uzelf en een weldaad voor uw ogen. Koop ze online bij Mister Spex.

Veiligheid

Wie zonnebrillen zegt, zegt vaak in één adem Polaroid. Het bedrijf bestaat dan ook al sinds 1937. Polaroid staat vooral bekend om zijn gepolariseerde zonnebrillen. Minder bekend is dat dit zonnebrillenmerk ook veel monturen heeft ontworpen voor gewone brillen. Ook daarbij zijn de glazen gepolariseerd, wat zorgt voor verdwijning van de schittering. Een meer dan veilig idee als u op weg bent.

Gepolariseerde glazen

Het verdwijnen van schittering resulteert in een helder zicht met natuurlijke kleuren. Dat zorgt niet alleen voor een comfortabele manier van kijken, het is ook een waarborg voor een goede verkeersveiligheid. U hebt als weggebruiker geen last meer van de schittering van natte wegen. Ten slotte is ook de gezondheid van uw ogen een belangrijk punt.

Polaroiddragers

Er is geen typische Polaroid brildrager: eigenlijk kan iedereen Polaroid brillen dragen: ze zijn geschikt voor dames, heren en kinderen. Kies ze online in de webwinkel van Mister Spex. U vindt er diverse designbrillen in verschillende prijsklassen.

Divers aanbod

Bij Mister Spex koopt u Polaroid brilmonturen in verschillende vormen, met diverse soorten glazen en in verschillende kleuren. Bij Mister Spex kunt u met behulp van de online pasmogelijkheden zelf en vooraf zien welke modellen u het beste staan. Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u eigenlijk alle soorten vormen dragen. Hebt u een rond gezicht? Dan zijn de wat vierkantere vormen meer geschikt voor u. Hebt u een wat rechthoekiger gezicht? Kies dan voor Polaroid brillen met een rondere vorm om uw gezichtskenmerken iets te verzachten.

Tien dagen thuis op proef

Mister Spex vindt tevreden klanten erg belangrijk. Als extra service krijgt u daarom de mogelijkheid om maar liefst vier Polaroid brilmonturen tien dagen lang gratis thuis te proberen. Mochten de Polaroid brillen u toch niet helemaal bevallen, dan is er geen vuiltje aan de lucht. U retourneert dan alles gewoon weer kosteloos en zoekt verder in onze online winkel. Uiteraard kunt u rekenen op het vakkundige advies van onze medewerkers van de klantenservice. Onze deskundige opticiens helpen u graag verder.

Kopen bij Mister Spex betekent genieten van heel veel voordelen

  • Veilig winkelen en betalen
  • Vier modellen tien dagen lang gratis op proef thuis
  • Vakkundig advies op maat van onze klantenservice
  • Gratis bezorgen en retourneren van onze producten vanaf 39 euro
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.