Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Brillen
Complete bril - inclusief kwaliteitsglazen**
Brillen

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

135 135

Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex

Zo eigenzinnig als de kleding en tassen van Marc by Marc Jacobs, zo uitgesproken en eigenwijs is ook de brillenlijn van dit hippe, eigenzinnige merk. Marc by Marc Jacobs brillen passen bij mensen die houden van een eigen stijl, mensen die zich niet graag in een hokje laten stoppen en niet bang zijn om op te vallen. Voor deze hem zijn het de Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex die hun look complementeren.

De Amerikaanse Marc Jacobs staat bekend om zijn bijzondere ontwerpen die zowel kunstzinnig als praktisch draagbaar zijn. Dat zie je ook terug in zijn brillencollectie. De Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex zijn herkenbaar aan hun strakke uiterlijk en een onmiskenbare artistieke uiterlijk. Elke bril heeft iets aparte en over elk detail is nagedacht. Bijzonder zijn bijvoorbeeld de brillen met de poten in een contrasterende kleur.

Voor wie op zoek is naar een aparte, vooruitstrevende kwaliteisbril zit met de designs van de Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex goed. En twijfelt u over uw keus? Bij Mister Spex mag u 4 monturen 10 dagen uitproberen. En dat is bij ons helemaal gratis. Niet voor niets telt Mister Spex al 15 miljoen tevreden klanten.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.