Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Brillen
Complete bril - inclusief kwaliteitsglazen**
Brillen

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

205 206

Jil Sander Brillen

(1)

Jil Sander brillen bij Mister Spex

Het modelabel Jil Sander heeft zijn wortels in Hamburg en bestaat sinds 1973. De oprichtster Jil Sander veroverde al snel de markt met luxe mode en een no-nonsense stijl. Het Duitse merk, inmiddels verhuist naar de modehoofdstad Milaan, heeft sinds 2009 luxe brillen in de collectie. Het aanbod Jil Sander brillen bij Mister Spex draagt een gevoel uit van ingetogen elegantie en het spelen met moderne vormen en trendy kleuren. Een Jil Sander bril is tijdloze beauty en benadrukt uw vrouwelijkheid.

Jil Sander combineert in de brillencollectie eigentijds design, elegantie en helderheid met het gebruik van vernieuwende materialen. De glazen worden omsloten met delicate metalen beugels en kunststof frames, met architectonische vormen, geometrische lijnen en spannende kleurencombinaties. De vloeiende overgangen op het montuur worden soms geaccentueerd met zilveren inzetstukken. Jil Sander brilmonturen gelden als klassiekers. Chic, tijdloos en zonder opsmuk. De modellen met volle randen volgen de laatste trends, terwijl de ronde brillen juist doen denken aan de jaren 20 van de vorige eeuw. De smalle, klassiek rechthoekige monturen en vorm van de lenzen geven de Jil Sander brillen bij Mister Spex een look van klasse.

Een Jil Sander bril staat voor stijlvolle elegantie met een vleugje glamour. Mister Spex geldt als Europa's favoriete online opticien, met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. U bent dus niet de eerste die voor een van de prachtige Jil Sander brillen bij Mister Spex aanklopt. U profiteert wél van een online paskamer, lage prijs, snelle levering via DHL en de mogelijkheid van zorgeloos retourneren binnen 30 dagen.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.