Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Brillen
Complete bril - inclusief kwaliteitsglazen**
Brillen

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

99 164

G-Star Raw Brillen

(25)

G-Star brillen bij Mister Spex

G-Star is voor veel hippe modefanaten een naam die klinkt als een klok. Het op en top Nederlandse merk dat in 1989 in Amsterdam is opgericht, hoort dan ook al jarenlang tot de top van Europese modemerken die gezien kunnen worden als echte trendsetters. In de collectie G-Star brillen bij Mister Spex ontdekt u direct de hand van de eigenzinnige ontwerpers van G-Star, die met veel flair en lef fantastische modellen hebben ontworpen voor trendy dames en heren.

Voor zowel een messcherpe hippe casual look, als voor een geslaagde combi met zakelijke kleding heeft het assortiment G-Star brillen bij Mister Spex veel te bieden. Met deze spraakmakende collectie kunt u werkelijk alle kanten op wanneer u een voorkeur heeft voor opvallend design en perfect gekozen kleurgebruik dat samenvalt met een uitmuntende kwaliteit.

Als meest favoriete online opticien in Europa heeft Mister Spex een goede naam hoog te houden. De service is dan ook geweldig en iedere bestelling wordt snel bij u thuis bezorgd waarbij u het recht heeft om ook de door u gekozen G-Star brillen bij Mister Spex binnen 30 dagen gratis te retourneren. Online én bij u thuis kunt u verschillende modellen uitproberen en kiezen voor brillenglazen met extra UV-filter, geharde glazen en antireflectie modellen van hoogwaardige kwaliteit.

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.