Mister Spex gebruikt cookies. Als u verder surft, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Horn

Brillen met dikke rand

Getoonde producten

Filter

Voor een preciezere meting van de breedte van uw hoofd

39 420

Brillen met dikke rand

(1.108)

Brillen met dikke rand bij Mister Spex

Brillen met dikke rand zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Ze zijn perfect af te stemmen op de kleding die u graag draagt. Bij Mister Spex heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie van brillen met dikke rand. Ze zijn er in een rechthoekige of ronde vorm, maar ook in een ovalen of hartvorm variant. Vanzelfsprekend voor zowel dames als heren.

Welke bril met dikke rand u ook kiest, bij Mister Spex bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Maak altijd de keuze voor een kleur en merk dat bij u past. Dan beleeft u de meeste plezier aan uw aankoop. Voor elke situatie hebben wij een passende bril met dikke rand in ons assortiment.

Een bril met dikke rand vinden die bij u past, is eenvoudig te realiseren in onze online shop. Bij Mister Spex heeft u de keuze uit talloze brillen met dikke rand. Neemt u ook zeker eens een kijkje bij de designer brillen. U kunt thuis 4 monturen gratis 10 dagen uitproberen. Bent u niet geheel tevreden en wilt u liever een andere bril met dikke rand? Bij ons kunt u een aankoop binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Geen koopje meer missen!

We informeren u regelmatig over actuele aanbiedingen en trends

  • Gratis Advies 0800 380 06 77
  • Gratis bezorging va. 39 €
  • 30 dagen retour
  • Inclusief kwaliteitsglazen**

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.